Front Office Medewerker Onze receptionistes en receptionisten staan voor u klaar.

Receptioniste Hotel Inhuren

Vast & Flexibel

Bij de Hotelreceptionisten kunt u terecht om zowel een tijdelijke Front Office Medewerker alsmede een Front Office Medewerker op vaste basis in te huren. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een vast team samen te stellen, zodat u verzekerd bent van vaste medewerkers en niet iedere week een andere persoon treft.

24/7 Inzetbaar

De Hotelreceptionisten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit geldt ook als u nog geen klant bij ons bent. U kunt ten alle tijden bij ons terecht als u een Front Office Medewerker nodig heeft. Onze medewerkers beschikken over alle vereiste opleidingen, diploma’s en certificeringen zodat u altijd verzekerd bent van medewerkers die exact weten wat er van hen verwacht wordt in uw hotel.

Gekwalificeerde Medewerkers

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV certificering, een VOG verklaring en (indien van toepassing) het sociale hygiëne certificaat. Onze medewerkers zijn getraind om al uw gasten vriendelijk en servicegericht te benaderen en correct op te treden indien er een calamiteit plaatsvind. Onze standaarden zijn enorm hoog en wij zijn dan ook zeer selectief bij de sollicitatiegesprekken en achtergrondonderzoeken.

Een selectie opdrachtgevers

Receptioniste Hotel Inhuren

U wilt een receptioniste voor uw hotel inhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Enthousiaste Medewerkers

De Front Office Medewerkers van de Hotelreceptionisten zijn enthousiast, geven uw bezoekers een warm welkom en direct een goed gevoel. Uw imago wordt zeker versterkt dankzij een warm, vriendelijke en plezierig ontvangst. Onze medewerkers zullen áltijd net dat stapje extra doen om uw bezoekers een fijne ervaring te laten beleven en halen hierdoor het beste resultaat voor uw hotel.

Receptioniste Hotel Inhuren

Bent u op zoek naar een receptioniste voor uw hotel om in te huren, dan zit u bij de Hotelreceptionisten goed. Met onze jarenlange ervaring binnen dit segment kunnen wij u verzekeren van een parttime receptioniste die gedisciplineerd, vakkundig, sociaal vaardig en professioneel met de juiste uitstraling aan u wordt verbonden.

Selectie Eisen Receptionst

De medewerkers van de Hotelreceptionisten worden geselecteerd op basis van verschillende vaardigheden zoals:

 • Talenkennis (Nederlands, Engels, Spaans)
 • Maatschappelijke vaardigheden
 • Communicatieve vaardigheden
 • Gastvrijheid
 • Ervaring

Parttime Receptioniste Inhuren

Een parttime receptioniste inhuren is geen enkel probleem bij ons. Heeft u een vast team maar is er een uitval, is iemand voor langere periode ziek, uit de running of bijvoorbeeld zwanger? Neem direct contact met ons op en wij garanderen u dat u binnen no-time ene receptioniste binnen uw team kunt opnemen.

Externe Receptioniste Inhuren

Een externe receptioniste inhuren kan 24 uur per dag en 7 dagen per week bij De Hotelreceptionisten. Wij staan voor u klaar met vakkundig personeel dat parttime bij u aan de slag kan. Onze tarieven zijn zeer scherp en onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 9,2.

Wij werken iedere dag hard aan onze reputatie en wij leveren dan ook uitsluitend externe receptionistes die weten hoe het vak perfect uitgevoerd kan worden. De dames en heren van de receptie kunnen moeiteloos omgaan met alle softwarepakketten die doorgaans worden gebruikt als reserveringssysteem.

Experts Reserveringssystemen

Onze medewerkers kunnen ook goed overweg met verschillende reserveringssystemen zoals Opera, IDPMS, Fidelio, Amadeus en Brilliant. Wij trainen onze medewerkers regelmatig zodat de kennis van de systemen en laatste updates geen enkel geheim of uitdaging vormen voor onze medewerkers.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar en kunnen ook lastminute een betrouwbare receptioniste aan u leveren. Alle receptionistes voor hotels in de regio én landelijk kunnen wij voor u verzorgen.

beschikbare hotel functies

Front Office

Bij de Hotelreceptionisten kunt u terecht voor een tijdelijke Front Office Medewerker. Ook kunt u ervoor kiezen om een Front Office Medewerker op vaste basis in te huren. Ook kunt u een eigen c.q. vast team samenstellen waardoor u niet iedere week een andere Front Office Medewerker heeft. 

Night Auditor

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie van Front Office Medewerker, Night Auditor of Night Manager vervullen zijn toegewijd en ervaren. Dit is gepast om uw gasten vriendelijk en servicegericht te behandelen en gepast op te treden bij calamiteiten in uw hotel.

Nachtreceptionist

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie van nachtreceptie zoals een nachtreceptionist vervullen zijn toegewijd en ervaren. Dit is gepast om uw gasten vriendelijk en servicegericht te behandelen en gepast op te treden bij calamiteiten in uw hotel. Zowel overdag als in de nacht!

Night Manager

U wilt natuurlijk dat de orde en de veiligheid gewaarborgd blijft in uw hotel. Onze Night Managers zijn goed opgeleid om deze veiligheid te waarborgen en om gericht te handelen bij calamiteiten. Daarnaast weten onze Night Managers de rol van gastheer/vrouw perfect te vervullen.

Reviews

Een selectie van reviews welke wij hebben mogen ontvangen.
 • Wij werken nu al ruim een jaar met de Hotelreceptionisten en dat bevalt ons onwijs! Als we met een tekort zitten zijn ze altijd bereikbaar en zeer flexibel. Ze denken mee en zijn betrokken. Ook als het een keer wat minder makkelijk gaat staan ze open voor feedback en zijn ze zelfkritisch, en ook andersom krijg je op een nette, constructieve manier feedback. Voor ons, een groep met vooral kleinere en middelgrote hotels, is de Hotelreceptionisten ideaal gebleken.

  Hotel Citadel
  Amsterdam
 • Geen zorgen meer over een tekort aan receptiepersoneel! De Hotelreceptionisten biedt een perfecte aanvulling op ons eigen receptiepersoneel. Tijdens vakanties of uitval heeft de Hotelreceptionisten altijd uitzendkrachten paraat om openstaande diensten in te vullen. De uitzendkrachten zijn ervaren, hebben kennis van meerdere PMS-systemen en zijn in het bezit van een BHV certificaat. Wij zijn zeer tevreden met de Hotelreceptionisten en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

  Hotel Nes
  Amsterdam
 • Inmiddels werken wij een klein jaartje met de Hotelrecptionisten. Zeer tevreden over hun dienstverlening! In het begin één portier gehad waar wij minder tevreden over waren, echter na goede communicatie tussen ons en de Hotelreceptionisten is dit opgelost en sindsdien loopt alles heel soepel. Personeel heeft goede inzet. Altijd ruim op tijd aanwezig, voeren hun taken goed en precies uit. De portiers waarmee wij werken zijn vriendelijk tegen collega’s maar ook zeker richting gasten. Beleefdheid ook helemaal in orde. Vanuit de Hotelreceptionisten kan er altijd personeel geleverd worden, zelfs last moment. Deze flexibiliteit zorgt voor een goede ervaring met de Hotelreceptionisten. Daarbovenop zorgt de Hotelreceptionisten zelf voor het (kosteloos) inwerken van nieuw personeel om verzekerd te zijn van een pool met genoeg personeel.

  Forest Hotel
  Amsterdam
 • Het Hotelreceptionisten team is erg betrouwbaar, hardwerkend en voorkomend, ze bereiden diensten voor en zijn erg flexibel, oproepbaar tot in de laatste uren voor aanvang van een dienst. De medewerkers zijn altijd ruim op tijd, zeer professioneel en beschikken over veel vakkennis en -ervaring. De tarieven zijn lager dan gemiddeld, hun serviceniveau vele malen hoger dan de rest. Ik raad de Hotelreceptionisten zeker aan.

  Star Lodge Hotels
 • Het team van de Hotelreceptonisten staat altijd klaar, en wat ook erg fijn is dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om nieuw personeel te trainen. Personeelsleden die ze aanleveren zijn altijd efficiënt, gastvriendelijke en beleeft.

  Hotel Tourist-Inn
  Amsterdam
 • De Hotelreceptionisten is betrouwbaar en loyaal. Ze zullen altijd hun uiterste best doen om van te voren of ad hoc te voldoen aan de uitvragen qua personeel.

  Hotel Radisson Blue
  Amsterdam Airport
 • Wij werken nu al ruim een jaar met de Hotelreceptionisten en dat bevalt ons onwijs! Als we met een tekort zitten zijn ze altijd bereikbaar en zeer flexibel. Ze denken mee en zijn betrokken. Ook als het een keer wat minder makkelijk gaat staan ze open voor feedback en zijn ze zelfkritisch, en ook andersom krijg je op een nette, constructieve manier feedback. Voor ons, een groep met vooral kleinere en middelgrote hotels, is de Hotelreceptionisten ideaal gebleken.

  Hotel Citadel
  Amsterdam
 • Wij werken sinds korte tijd samen, maar wat mij vooral is opgevallen is de professionele instelling van de medewerkers en het management. Verder vallen de medewerkers goed in de groep bij ons vaste team, zijn accuraat en werken met de juiste instelling.

  OZO Hotel
  Amsterdam
 • De samenwerking met de Hotelreceptionisten is erg prettig. Alle dagen waarvoor je iemand nodig hebt kunnen ingevuld worden en als we last minute een verandering hebben in het rooster wordt er meteen gezocht naar een oplossing. Kort samengevat; ze zijn erg flexibel. Het personeel is professioneel, altijd ruim op tijd aanwezig en prettig in samenwerking.

  Hotel Sint Nicolaas
  Amsterdam
Adresgegevens

Oostergracht 13, 3763LX, Soest

085 – 06 04 299

info@dehotelreceptionisten.nl

Dehotelreceptionisten is de handelsnaam van Sqaihosting bv. BTW nummer: NL857902258B01

Elise op locatie

Jaïro op locatie