Hotel Receptionist Onze Hotel Receptionisten staan voor u klaar.

Informatie, tarieven & Meer.

Hotel Receptionst Tarieven

Wij hanteren zeer scherpe tarieven als het gaat om het inhuren van een Hotel Receptionist. Natuurlijk kunnen wij u op korte termijn zowel flexibele als vaste krachten aanbieden en vertellen wij u graag meer over onze tarieven in een persoonlijk (telefoon)gesprek. Neemt u gerust vrijblijvend contact op als u op zoek bent naar een hotel receptionist.

Hotel Receptionst Inhuren

U kunt bij ons makkelijk en snel een hotel receptionist inhuren. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar om u meer informatie te verstrekken omtrent onze dienstverlening en service. Kwalitatieve, representatieve en respectvolle medewerkers is wat wij u kunnen leveren. Wij gaan net dat stapje verder en dit betaald zich uit in goede mond-tot-mond reclame, zeer enthousiaste opdrachtgevers en werknemers. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hotel Receptionst Tijdelijk & Vast

Of u voor uw organisatie op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of een vast team, wij kunnen het u binnen zeer korte termijn leveren. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV certificering, een VOG verklaring en (indien van toepassing) het sociale hygiëne certificaat. Onze medewerkers zijn getraind om al uw gasten servicegericht en met respect te benaderen en correct op te treden indien er een calamiteit plaatsvind. Wij zijn dan ook zeer selectief bij de sollicitatiegesprekken en voeren gedegen achtergrondonderzoeken uit om u te verzekeren van het juiste personeel.

Een selectie opdrachtgevers

Hotel Receptionist Inhuren

U wilt een hotel receptionist voor inhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Hotel Receptionst Amsterdam

Wij hebben ontzettend veel tevreden afnemers en opdrachtgevers in de regio Amsterdam en dit betaald zich voor ons uit in een rotsvaste uitstekende reputatie in Amsterdam en omstreken. Neemt u eens rustig een kijkje tussen alle opdrachtgevers uit de regio Amsterdam zodat u zeker weet dat u een hotel receptionist inhuren in Amsterdam altijd bij ons aan het juiste adres bent.

Hotel Receptionst Utrecht

Hotel Receptionst Utrecht inhuren doet u meth et volste vertrouwen bij DeHotelreceptionisten.nl. Wij zijn gekwalificeerd en hebben hoogopgeleid personeel dat wij direct op zowel vaste als flexibele basis voor u kunnen inzetten. Een Hotel Receptionist inhuren in Utrecht is voor u niet langer een probleem en wij hopen dat u snel vrijblijvend contact met ons opneemt.

Selectie Eisen Hotel Receptionst

De medewerkers van de Hotelreceptionisten worden geselecteerd op basis van verschillende vaardigheden zoals:

 • Talenkennis (Nederlands, Engels, Spaans)
 • Maatschappelijke vaardigheden
 • Communicatieve vaardigheden
 • Gastvrijheid
 • Ervaring

Parttime Hotel Receptionst

Een parttime receptioniste inhuren is geen enkel probleem bij ons. Heeft u een vast team maar is er een uitval, is iemand voor langere periode ziek, uit de running of bijvoorbeeld zwanger? Neem direct contact met ons op en wij garanderen u dat u binnen no-time ene receptioniste binnen uw team kunt opnemen.

Hotel Receptionist Functies

Front Office

Bij de Hotelreceptionisten kunt u terecht voor een tijdelijke Front Office Medewerker. Ook kunt u ervoor kiezen om een Front Office Medewerker op vaste basis in te huren. Ook kunt u een eigen c.q. vast team samenstellen waardoor u niet iedere week een andere Front Office Medewerker heeft. 

Night Auditor

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie van Front Office Medewerker, Night Auditor of Night Manager vervullen zijn toegewijd en ervaren. Dit is gepast om uw gasten vriendelijk en servicegericht te behandelen en gepast op te treden bij calamiteiten in uw hotel.

Nachtreceptionist

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie van nachtreceptie zoals een nachtreceptionist vervullen zijn toegewijd en ervaren. Dit is gepast om uw gasten vriendelijk en servicegericht te behandelen en gepast op te treden bij calamiteiten in uw hotel. Zowel overdag als in de nacht!

Night Manager

U wilt natuurlijk dat de orde en de veiligheid gewaarborgd blijft in uw hotel. Onze Night Managers zijn goed opgeleid om deze veiligheid te waarborgen en om gericht te handelen bij calamiteiten. Daarnaast weten onze Night Managers de rol van gastheer/vrouw perfect te vervullen.

Reviews

Een selectie van reviews welke wij hebben mogen ontvangen.
 • Wij werken nu al ruim een jaar met de Hotelreceptionisten en dat bevalt ons onwijs! Als we met een tekort zitten zijn ze altijd bereikbaar en zeer flexibel. Ze denken mee en zijn betrokken. Ook als het een keer wat minder makkelijk gaat staan ze open voor feedback en zijn ze zelfkritisch, en ook andersom krijg je op een nette, constructieve manier feedback. Voor ons, een groep met vooral kleinere en middelgrote hotels, is de Hotelreceptionisten ideaal gebleken.

  Hotel Citadel
  Amsterdam
 • Geen zorgen meer over een tekort aan receptiepersoneel! De Hotelreceptionisten biedt een perfecte aanvulling op ons eigen receptiepersoneel. Tijdens vakanties of uitval heeft de Hotelreceptionisten altijd uitzendkrachten paraat om openstaande diensten in te vullen. De uitzendkrachten zijn ervaren, hebben kennis van meerdere PMS-systemen en zijn in het bezit van een BHV certificaat. Wij zijn zeer tevreden met de Hotelreceptionisten en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

  Hotel Nes
  Amsterdam
 • Inmiddels werken wij een klein jaartje met de Hotelrecptionisten. Zeer tevreden over hun dienstverlening! In het begin één portier gehad waar wij minder tevreden over waren, echter na goede communicatie tussen ons en de Hotelreceptionisten is dit opgelost en sindsdien loopt alles heel soepel. Personeel heeft goede inzet. Altijd ruim op tijd aanwezig, voeren hun taken goed en precies uit. De portiers waarmee wij werken zijn vriendelijk tegen collega’s maar ook zeker richting gasten. Beleefdheid ook helemaal in orde. Vanuit de Hotelreceptionisten kan er altijd personeel geleverd worden, zelfs last moment. Deze flexibiliteit zorgt voor een goede ervaring met de Hotelreceptionisten. Daarbovenop zorgt de Hotelreceptionisten zelf voor het (kosteloos) inwerken van nieuw personeel om verzekerd te zijn van een pool met genoeg personeel.

  Forest Hotel
  Amsterdam
 • Het Hotelreceptionisten team is erg betrouwbaar, hardwerkend en voorkomend, ze bereiden diensten voor en zijn erg flexibel, oproepbaar tot in de laatste uren voor aanvang van een dienst. De medewerkers zijn altijd ruim op tijd, zeer professioneel en beschikken over veel vakkennis en -ervaring. De tarieven zijn lager dan gemiddeld, hun serviceniveau vele malen hoger dan de rest. Ik raad de Hotelreceptionisten zeker aan.

  Star Lodge Hotels
 • Het team van de Hotelreceptonisten staat altijd klaar, en wat ook erg fijn is dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om nieuw personeel te trainen. Personeelsleden die ze aanleveren zijn altijd efficiënt, gastvriendelijke en beleeft.

  Hotel Tourist-Inn
  Amsterdam
 • De Hotelreceptionisten is betrouwbaar en loyaal. Ze zullen altijd hun uiterste best doen om van te voren of ad hoc te voldoen aan de uitvragen qua personeel.

  Hotel Radisson Blue
  Amsterdam Airport
 • Wij werken nu al ruim een jaar met de Hotelreceptionisten en dat bevalt ons onwijs! Als we met een tekort zitten zijn ze altijd bereikbaar en zeer flexibel. Ze denken mee en zijn betrokken. Ook als het een keer wat minder makkelijk gaat staan ze open voor feedback en zijn ze zelfkritisch, en ook andersom krijg je op een nette, constructieve manier feedback. Voor ons, een groep met vooral kleinere en middelgrote hotels, is de Hotelreceptionisten ideaal gebleken.

  Hotel Citadel
  Amsterdam
 • Wij werken sinds korte tijd samen, maar wat mij vooral is opgevallen is de professionele instelling van de medewerkers en het management. Verder vallen de medewerkers goed in de groep bij ons vaste team, zijn accuraat en werken met de juiste instelling.

  OZO Hotel
  Amsterdam
 • De samenwerking met de Hotelreceptionisten is erg prettig. Alle dagen waarvoor je iemand nodig hebt kunnen ingevuld worden en als we last minute een verandering hebben in het rooster wordt er meteen gezocht naar een oplossing. Kort samengevat; ze zijn erg flexibel. Het personeel is professioneel, altijd ruim op tijd aanwezig en prettig in samenwerking.

  Hotel Sint Nicolaas
  Amsterdam
Adresgegevens

Oostergracht 13, 3763LX, Soest

085 – 06 04 299

info@dehotelreceptionisten.nl

Dehotelreceptionisten is de handelsnaam van Sqaihosting bv. BTW nummer: NL857902258B01

Elise op locatie

Jaïro op locatie