Night Manager Toegewijd & Ervaren en zowel vast als parttime mogelijkheden.

Night Manager inhuren

Vast & Flexibele Mogelijkheden

Bij de Hotelreceptionisten kunt u terecht om zowel een tijdelijke Night Manager alsmede een Night Manager op vaste basis in te huren. Bij ons heeft u ook altijd de mogelijkheid om een vast team samen te stellen, zodat u verzekerd bent van een vast team aan uitstekende medewerkers en niet iedere week een andere persoon treft.

24 uur per dag inzetbaar

De Hotelreceptionisten kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken. Bent u nog geen klant bij ons? Geen probleem, ook voor u staan wij altijd klaar dus bel of mail ons gerust als u meer informatie wenst te ontvangen of onze scherpe tarieven binnen te krijgen. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden omtrent een Night Manager dan staan wij u graag te woord. Alle vereiste opleidingen, diploma’s en certificaten zijn afgerond en in het bezig van onze medewerkers. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd op de eerste plaats.

Gediplomeerde Medewerkers

Alle medewerkers zijn in het bezit van een BHV certificaat en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Indien van toepassing op de functie zijn onze medewerkers ook altijd in het bezit van het sociale hygiëne certificaat. Wij trainen onze medewerkers op servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en hoe op te treden bij een calamiteit. Onze Night Managers zijn uitermate capabel en een aanwinst voor uw hotel.

Een selectie opdrachtgevers

Night Manager Inhuren

U wilt een night manager voor uw hotel inhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Night Manager Inhuren

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie Night Manager vervullen zijn toegewijd en ervaren. Uw gasten worden altijd vriendelijk begroet door onze medewerkers en de night manager zal er altijd zijn in geval van een calamiteit. Uiteraard zijn administratieve taken geen enkel probleem en zijn de medewerkers in het bezig én op de hoogte van alle software pakketten die in de hotelbranche worden gebruikt.

Parttime Night Manager

Bent u op zoek naar een parttime night manager voor uw hotel om in te huren, dan zit u bij de Hotelreceptionisten goed. Met onze jarenlange ervaring binnen dit segment kunnen wij u verzekeren van een parttime night manager die gedisciplineerd, vakkundig, sociaal vaardig en professioneel met de juiste uitstraling aan u wordt verbonden.

Selectie Eisen Night Manager

De medewerkers van de Hotelreceptionisten worden geselecteerd op basis van verschillende vaardigheden zoals:

 • Talenkennis (Nederlands, Engels, Spaans)
 • Maatschappelijke vaardigheden
 • Communicatieve vaardigheden
 • Gastvrijheid
 • Ervaring

Experts Reserveringssystemen

Onze medewerkers kunnen ook goed overweg met verschillende reserveringssystemen zoals Opera, IDPMS, Fidelio, Amadeus en Brilliant. Wij trainen onze medewerkers regelmatig zodat de kennis van de systemen en laatste updates geen enkel geheim of uitdaging vormen voor onze medewerkers.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar en kunnen ook lastminute een betrouwbare night manager aan u leveren. Alle night managers voor hotels in de regio én landelijk kunnen wij voor u verzorgen.

Externe Night Manager Inhuren

Een externe night manager inhuren kan 24 uur per dag en 7 dagen per week bij De Hotelreceptionisten. Wij staan voor u klaar met vakkundig personeel dat parttime bij u aan de slag kan. Onze tarieven zijn zeer scherp en onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 9,2.

Wij werken iedere dag hard aan onze reputatie en wij leveren dan ook uitsluitend externe night managers die weten hoe het vak perfect uitgevoerd kan worden. De dames en heren die voor ons werken kunnen moeiteloos omgaan met alle softwarepakketten die doorgaans worden gebruikt als reserveringssysteem.

Hoe huur ik een night manager in?

Heel simpel, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en dit 7 dagen per week. U belt naar 085 – 06 04 299 en u kunt direct al uw vragen stellen en van ons op maat gemaakte informatie toegezonden krijgen. Alle tarieven en mogelijkheden staan hierin duidelijk uitgelegd. Wij komen graag met u in contact, dus twijfel niet en bel ons vandaag nog.

beschikbare hotel functies

Front Office

Bij de Hotelreceptionisten kunt u terecht voor een tijdelijke Front Office Medewerker. Ook kunt u ervoor kiezen om een Front Office Medewerker op vaste basis in te huren. Ook kunt u een eigen c.q. vast team samenstellen waardoor u niet iedere week een andere Front Office Medewerker heeft. 

Night Auditor

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie van Front Office Medewerker, Night Auditor of Night Manager vervullen zijn toegewijd en ervaren. Dit is gepast om uw gasten vriendelijk en servicegericht te behandelen en gepast op te treden bij calamiteiten in uw hotel.

Nachtreceptionist

Alle medewerkers van de Hotelreceptionisten die de functie van nachtreceptie zoals een nachtreceptionist vervullen zijn toegewijd en ervaren. Dit is gepast om uw gasten vriendelijk en servicegericht te behandelen en gepast op te treden bij calamiteiten in uw hotel. Zowel overdag als in de nacht!

Night Manager

U wilt natuurlijk dat de orde en de veiligheid gewaarborgd blijft in uw hotel. Onze Night Managers zijn goed opgeleid om deze veiligheid te waarborgen en om gericht te handelen bij calamiteiten. Daarnaast weten onze Night Managers de rol van gastheer/vrouw perfect te vervullen.

Reviews

Een selectie van reviews welke wij hebben mogen ontvangen.
 • Wij werken nu al ruim een jaar met de Hotelreceptionisten en dat bevalt ons onwijs! Als we met een tekort zitten zijn ze altijd bereikbaar en zeer flexibel. Ze denken mee en zijn betrokken. Ook als het een keer wat minder makkelijk gaat staan ze open voor feedback en zijn ze zelfkritisch, en ook andersom krijg je op een nette, constructieve manier feedback. Voor ons, een groep met vooral kleinere en middelgrote hotels, is de Hotelreceptionisten ideaal gebleken.

  Hotel Citadel
  Amsterdam
 • Geen zorgen meer over een tekort aan receptiepersoneel! De Hotelreceptionisten biedt een perfecte aanvulling op ons eigen receptiepersoneel. Tijdens vakanties of uitval heeft de Hotelreceptionisten altijd uitzendkrachten paraat om openstaande diensten in te vullen. De uitzendkrachten zijn ervaren, hebben kennis van meerdere PMS-systemen en zijn in het bezit van een BHV certificaat. Wij zijn zeer tevreden met de Hotelreceptionisten en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

  Hotel Nes
  Amsterdam
 • Inmiddels werken wij een klein jaartje met de Hotelrecptionisten. Zeer tevreden over hun dienstverlening! In het begin één portier gehad waar wij minder tevreden over waren, echter na goede communicatie tussen ons en de Hotelreceptionisten is dit opgelost en sindsdien loopt alles heel soepel. Personeel heeft goede inzet. Altijd ruim op tijd aanwezig, voeren hun taken goed en precies uit. De portiers waarmee wij werken zijn vriendelijk tegen collega’s maar ook zeker richting gasten. Beleefdheid ook helemaal in orde. Vanuit de Hotelreceptionisten kan er altijd personeel geleverd worden, zelfs last moment. Deze flexibiliteit zorgt voor een goede ervaring met de Hotelreceptionisten. Daarbovenop zorgt de Hotelreceptionisten zelf voor het (kosteloos) inwerken van nieuw personeel om verzekerd te zijn van een pool met genoeg personeel.

  Forest Hotel
  Amsterdam
 • Het Hotelreceptionisten team is erg betrouwbaar, hardwerkend en voorkomend, ze bereiden diensten voor en zijn erg flexibel, oproepbaar tot in de laatste uren voor aanvang van een dienst. De medewerkers zijn altijd ruim op tijd, zeer professioneel en beschikken over veel vakkennis en -ervaring. De tarieven zijn lager dan gemiddeld, hun serviceniveau vele malen hoger dan de rest. Ik raad de Hotelreceptionisten zeker aan.

  Star Lodge Hotels
 • Het team van de Hotelreceptonisten staat altijd klaar, en wat ook erg fijn is dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om nieuw personeel te trainen. Personeelsleden die ze aanleveren zijn altijd efficiënt, gastvriendelijke en beleeft.

  Hotel Tourist-Inn
  Amsterdam
 • De Hotelreceptionisten is betrouwbaar en loyaal. Ze zullen altijd hun uiterste best doen om van te voren of ad hoc te voldoen aan de uitvragen qua personeel.

  Hotel Radisson Blue
  Amsterdam Airport
 • Wij werken nu al ruim een jaar met de Hotelreceptionisten en dat bevalt ons onwijs! Als we met een tekort zitten zijn ze altijd bereikbaar en zeer flexibel. Ze denken mee en zijn betrokken. Ook als het een keer wat minder makkelijk gaat staan ze open voor feedback en zijn ze zelfkritisch, en ook andersom krijg je op een nette, constructieve manier feedback. Voor ons, een groep met vooral kleinere en middelgrote hotels, is de Hotelreceptionisten ideaal gebleken.

  Hotel Citadel
  Amsterdam
 • Wij werken sinds korte tijd samen, maar wat mij vooral is opgevallen is de professionele instelling van de medewerkers en het management. Verder vallen de medewerkers goed in de groep bij ons vaste team, zijn accuraat en werken met de juiste instelling.

  OZO Hotel
  Amsterdam
 • De samenwerking met de Hotelreceptionisten is erg prettig. Alle dagen waarvoor je iemand nodig hebt kunnen ingevuld worden en als we last minute een verandering hebben in het rooster wordt er meteen gezocht naar een oplossing. Kort samengevat; ze zijn erg flexibel. Het personeel is professioneel, altijd ruim op tijd aanwezig en prettig in samenwerking.

  Hotel Sint Nicolaas
  Amsterdam
Adresgegevens

Oostergracht 13, 3763LX, Soest

085 – 06 04 299

info@dehotelreceptionisten.nl

Dehotelreceptionisten is de handelsnaam van Sqaihosting bv. BTW nummer: NL857902258B01

Elise op locatie

Jaïro op locatie